Vragen en antwoorden over beëdigde vertaling - Instant Offerte

Vragen en antwoorden

Zijn jullie een vertaalbureau?
Beëdigdevertalingen.be is een online platform waarop u onmiddellijk een prijsofferte kunt krijgen en een bestelling kunt plaatsen voor een professionele beëdigde vertaling. De eenvoud en snelheid van ons systeem onderscheidt ons van andere aanbieders. Wij voeren intern vertalingen uit, en laten deze over aan professionele beëdigde vertalers. De vertalingen worden u binnen een gegarandeerde deadline bezorgd.

Wie vertaalt mijn documenten?
Alle documenten worden toevertrouwd aan native speakers van de doeltaal die geregistreerd zijn als beëdigd vertaler bij de rechtbank van eerste aanleg en voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn vertaling ontvang?
De gegarandeerde deadline staat steeds aangegeven in het overzicht wanneer u een bestelling plaatst. Hebt u uw vertalingen sneller nodig? Geef dit dan aan voordat u de bestelling plaatst en stuur ons de documenten. We nemen dan snel contact met u op met een aangepast voorstel. De vermelde deadline is de verzendingsdatum van de vertaling. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in de verwerking van uw zending door de postdiensten.

Welke bestandsformaten kunnen jullie verwerken?
Via de online applicatie kunt u meteen een prijs krijgen voor scans in PDF-formaat, afbeeldingsbestanden (jpg, png, etc.) en Word-bestanden. Bij andere formaten zal de applicatie aangeven dat er geen automatische prijsberekening mogelijk is en krijgt u de mogelijkheid om uw bestanden naar ons te verzenden. We nemen dan snel contact met u op met een aangepast voorstel.

Hoe worden jullie prijzen berekend?
De prijzen voor vertalingen worden steeds berekend op basis van het aantal pagina's, het type document en de talencombinatie. Vervolgens wordt er BTW toegevoegd. Het minimumtarief voor een vertaling bedraagt 50 EUR excl. BTW.

Hoe kan ik betalen?
Momenteel kunt u online betalen via Bancontact, Maestro en alle creditkaarten via de beveiligde betalingsservices van Stripe.

Kan ik een bestelde vertaling nog annuleren?
Zodra de betaling is uitgevoerd, is uw bestelling definitief na aanvaarding door Beedigdevertalingen.be. Mocht u een foutieve bestelling hebben geplaatst of mocht u om een andere reden uw vertaling niet meer nodig hebben, neem dan meteen contact met ons op via info@beedigdevertalingen.be. Indien uw bestelling nog niet in uitvoering is, kan deze nog worden geannuleerd en terugbetaald na afhouding van een administratiekost van 20 EUR. Indien de vertaling intussen al gestart of afgewerkt is, worden de reeds uitgevoerde services aangerekend, met een minimum van 50% van de bestelwaarde. Het resterende bedrag crediteren we en betalen we vervolgens terug.

Kan mijn bestelling nog worden aangepast nadat deze betaald is?

Dit kan alleen indien er fouten worden vastgesteld bij de aanvaarding van de bestelling. Als Beedigdevertalingen.be bijvoorbeeld merkt dat u een overeenkomst hebt opgeladen, maar hebt aangegeven dat u een geboorteakte wilde laten vertalen, zal Beedigdevertalingen.be de offerte aanpassen en u ter goedkeuring bezorgen.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn vertaling?
Wij stellen alles in het werk om kwaliteitsvolle vertalingen te leveren. Onze vertalers hebben allemaal een eed afgelegd en voeren alle vertalingen uit in eer en geweten en naar hun beste vermogen. Mocht u om een of andere reden toch niet tevreden zijn met uw vertaling, neem dan zeker contact met ons, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Met wie kan ik contact opnemen bij vragen?
U kunt alle vragen met betrekking tot onze website en diensten sturen naar info@beedigdevertalingen.be. Wij zorgen voor een snel antwoord.