Apostille bij beëdigde vertaling - Instant offerte

Apostille

Een apostille is een verklaring die door een officiële instantie aan een document wordt toegevoegd en voldoet aan de vormvereisten die zijn opgenomen in het Haagse Apostilleverdrag van 1961. In België worden deze geplaatst door de FOD Buitenlandse Zaken.

Een document waarop een apostille is geplaatst, kan vervolgens rechtsgeldig worden gebruikt in alle landen die zijn aangesloten bij het Apostilleverdrag.

Voor het plaatsen van een apostille moet u zich persoonlijk aandienen bij de FOD Buitenlandse Zaken in Brussel. Ook op een beëdigde vertaling kan een apostille worden geplaatst, maar dan moet deze eerst door de rechtbank en vervolgens door het Ministerie van Justitie worden gelegaliseerd. 

Gelukkig hoeft u zich niet zelf naar Brussel te verplaatsen, wij kunnen de apostille ook voor u laten aanbrengen. Op die manier hoeft u geen rekening te houden met de vaak lange wachttijden en de beperkte openingsuren van de verschillende diensten.

Apostilles zijn maatwerk. Als u een apostille nodig hebt, neem dan contact met ons op, dan stellen we snel een aangepaste offerte op. 

Waarom kiezen voor beedigdevertalingen.be?

Vertalingen door beëdigde professionals

Instant offerte, u hoeft niet te wachten

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

U kunt elke stap van het proces online volgen

Wat onze klanten zeggen

Ik had snel een beëdigde vertaling van de geboorteaktes van onze dochters nodig om de papieren voor onze verhuis naar Italië in orde te brengen. Ik bestelde snel de vertaling via beedigdevertalingen.be en op minder dan een week had ik de afgestempelde vertalingen al terug!
Katrien

Vertrekker naar Italië

Mijn vrouw is Amerikaanse en heeft daar haar rijbewijs gehaald. Om dit in België te kunnen gebruiken moesten we haar rijbewijs naar het Nederlands laten vertalen. Ik kon de vertaling snel bestellen en betalen en werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang. Bedankt!

Dennis en Emma

Amerikaans-Belgisch koppel