Apostille bij beëdigde vertaling - Instant offerte

Apostille

Een apostille is een verklaring die door een officiële instantie aan een document wordt toegevoegd en voldoet aan de vormvereisten die zijn opgenomen in het Haagse Apostilleverdrag van 1961. In België worden deze geplaatst door de FOD Buitenlandse Zaken.

Een document waarop een apostille is geplaatst, kan vervolgens rechtsgeldig worden gebruikt in alle landen die zijn aangesloten bij het Apostilleverdrag.

Voor het plaatsen van een apostille moet u zich persoonlijk aandienen bij de FOD Buitenlandse Zaken in Brussel. Ook op een beëdigde vertaling kan een apostille worden geplaatst, maar dan moet deze eerst door de rechtbank en vervolgens door het Ministerie van Justitie worden gelegaliseerd. 

Gelukkig hoeft u zich niet zelf naar Brussel te verplaatsen, wij kunnen de apostille ook voor u laten aanbrengen. Op die manier hoeft u geen rekening te houden met de vaak lange wachttijden en de beperkte openingsuren van de verschillende diensten.

Apostilles zijn maatwerk. Als u een apostille nodig hebt, neem dan contact met ons op, dan stellen we snel een aangepaste offerte op. 

Waarom kiezen voor beedigdevertalingen.be?

Vertalingen door beëdigde professionals

Instant offerte, u hoeft niet te wachten

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

U kunt elke stap van het proces online volgen

Wat onze klanten zeggen

Voor mijn stage in Peru moest ik enkele maanden op voorhand een beëdigde vertaling van mijn diploma indienen. De mensen bij beedigdevertalingen.be hebben me snel en goed geïnformeerd. Ik kreeg de Spaanse vertalingen al na enkele dagen thuis in de bus en kon ze tijdig naar Peru sturen. Bedankt voor de uitstekende service!

Annelies

Vertrekker op stage naar Peru

Voor mijn verhuis naar Australië moest ik een groot aantal officiële documenten laten vertalen. Ik kwam uit op beedigdevertalingen.be en kon de vertalingen meteen bestellen. Heel handig!

Sam

Vertrekker naar Australië