Apostille
Wat is een apostille en wanneer hebt u deze nodig?

Een apostille is een verklaring die door een officiële instantie aan een document wordt toegevoegd en voldoet aan de vormvereisten die zijn opgenomen in het Haagse Apostilleverdrag van 1961. Een beëdigde vertaling waarvoor een apostille is uitgegeven, kan geldig worden gebruikt in alle landen die zijn aangesloten bij het Apostilleverdrag.

In België worden apostilles uitgereikt door de FOD Buitenlandse Zaken en sinds 2020 worden ze alleen nog elektronisch uitgegeven.

Als u een elektronische apostille wilt aanvragen voor een beëdigde vertaling, moet de vertaling eerst gelegaliseerd worden door de FOD Justitie in Brussel.

Gelukkig hoeft u zich niet zelf naar Brussel te verplaatsen, wij kunnen de apostille ook digitaal voor u aanvragen. Op die manier hoeft u geen rekening te houden met de vaak lange wachttijden en de beperkte openingsuren van de verschillende diensten. 

Neem contact met ons op als u een beëdigde vertaling met apostille of legalisatie nodig hebt, dan stellen we snel een persoonlijke offerte voor u op. 

Bestel uw beëdigde vertaling in 3 eenvoudige stappen

Talen

Onze troeven

Meteen raak

Wij doen alleen maar beëdigde vertalingen en weten er alles over. Werk met echte experts en vermijd fouten die u veel geld kunnen kosten.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is ons keurmerk. Daarom geven wij een volledige kwaliteitsgarantie op elke geleverde vertaling.

Alle talen

Wij hebben beëdigde vertalers voor elke taal die u nodig hebt, zelfs voor zeldzame talencombinaties.

Vaste deadline

U krijgt een gegarandeerde deadline en wij leveren altijd op tijd. Hierdoor kunt u al verdere plannen maken om uw vertaalde documenten in te dienen.

Onze klanten aan het woord

Waarom kiezen voor beedigdevertalingen.be?

  • Experts in beëdigde vertalingen
  • Vertalingen door beëdigde professionals
  • Instant offerte, u hoeft niet te wachten
  • Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling
  • Gegarandeerde deadline voor uw vertaling
  • U kunt elke stap van het proces online volgen