Apostille
Wat is een apostille en wanneer hebt u deze nodig?

Een apostille is een verklaring die door een officiële instantie aan een document wordt toegevoegd en voldoet aan de vormvereisten die zijn opgenomen in het Haagse Apostilleverdrag van 1961. In België worden deze geplaatst door de FOD Buitenlandse Zaken.

Een document waarop een apostille is geplaatst, kan vervolgens rechtsgeldig worden gebruikt in alle landen die zijn aangesloten bij het Apostilleverdrag.

Voor het plaatsen van een apostille moet u zich persoonlijk aandienen bij de FOD Buitenlandse Zaken in Brussel. Ook op een beëdigde vertaling kan een apostille worden geplaatst, maar dan moet deze eerst door de rechtbank en vervolgens door het Ministerie van Justitie worden gelegaliseerd. 

Gelukkig hoeft u zich niet zelf naar Brussel te verplaatsen, wij kunnen de apostille ook voor u laten aanbrengen. Op die manier hoeft u geen rekening te houden met de vaak lange wachttijden en de beperkte openingsuren van de verschillende diensten.

Apostilles zijn maatwerk. Als u een apostille nodig hebt, neem dan contact met ons op, dan stellen we snel een aangepaste offerte op. 

Onze troeven

Eerste keer, goede keer

Wij doen alleen maar beëdigde vertalingen en weten er alles over. Werk met echte experts en vermijd fouten die u veel geld kunnen kosten.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is ons keurmerk. Daarom geven wij een volledige kwaliteitsgarnaite op elke geleverde vertaling.

Alle talen

Wij hebben beëdigde vertalers voor elke taal die u nodig hebt, zelfs voor zeldzame talencombinaties.

Vaste deadline

U krijgt een gegarandeerde deadline en wij leveren altijd op tijd. Hierdoor kunt u al verdere plannen maken om uw vertaalde documenten in te dienen.

Onze klanten aan het woord

Waarom kiezen voor beedigdevertalingen.be?

  • Experts in beëdigde vertalingen
  • Vertalingen door beëdigde professionals
  • Instant offerte, u hoeft niet te wachten
  • Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling
  • Gegarandeerde deadline voor uw vertaling
  • U kunt elke stap van het proces online volgen