Team
Ons team van experts en beëdigde vertalers

Ons team van beëdigde vertalers helpt je graag verder met jouw beëdigde vertalingen. Ramona, David en Justine zijn echte experts in alles wat met beëdigde vertalingen te maken heeft, maar ook apostilles en legalisaties kennen voor hen geen geheimen. Beëdigde vertalingen zijn het werk van echte professionals en vertrouw je dus best toe aan mensen die weten waarmee ze bezig zijn. 

Dankzij onze eigen beëdigde vertalers kunnen we je snel verder helpen met een officiële vertaling. En hebben we de taal zelf niet in huis, dan doen we een beroep op ons groot netwerk van externe beëdigde vertalers.

Dankzij onze goede contacten bij de verschillende ministeries, ambassades en consulaten, kunnen we je bovendien het juiste advies geven over de benodigde stempels en legalisaties. Bestel uw beëdigde vertaling in 3 eenvoudige stappen

Talen

Onze troeven

Meteen raak

Wij doen alleen maar beëdigde vertalingen en weten er alles over. Werk met echte experts en vermijd fouten die u veel geld kunnen kosten.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is ons keurmerk. Daarom geven wij een volledige kwaliteitsgarantie op elke geleverde vertaling.

Alle talen

Wij hebben beëdigde vertalers voor elke taal die u nodig hebt, zelfs voor zeldzame talencombinaties.

Vaste deadline

U krijgt een gegarandeerde deadline en wij leveren altijd op tijd. Hierdoor kunt u al verdere plannen maken om uw vertaalde documenten in te dienen.

Onze klanten aan het woord

Waarom kiezen voor beedigdevertalingen.be?

  • Experts in beëdigde vertalingen
  • Vertalingen door beëdigde professionals
  • Instant offerte, u hoeft niet te wachten
  • Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling
  • Gegarandeerde deadline voor uw vertaling
  • U kunt elke stap van het proces online volgen