Beëdigde vertaling

Wat is een beëdigde vertaling en wanneer heb je die nodig?

Officiële beëdigde vertalers
Beschikbaar in alle talen
100% op tijd garantie

Bestel je beëdigde vertaling in 3 stappen

Beëdigde vertalingen sinds 2008

Over beëdigde vertalingen

Wanneer je een vertaling nodig hebt voor een officiële instantie of een belangrijke gelegenheid, dan heb je meer nodig dan een gewone vertaling. Zulke gevallen vereisen een beëdigde vertaling.

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling is een officiële vertaling die is gewaarmerkt door een beëdigde vertaler. Dat is een vertaler die is opgenomen in het Nationaal Register voor Beëdigde Vertalers en Tolken. 

Bestel je een beëdigde vertaling bij ons? Dan zit je goed. Wij werken enkel met officiële beëdigde vertalers die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Naast een correcte vertaling zorgen wij voor een beëdigde vertaling met een verklaring, stempel en handtekening op de vertaling. Dit kan volledig digitaal, maar indien nodig bezorgen we je ook graag een papieren exemplaar. Zo ben je verzekerd van een professionele vertaling die je kunt gebruiken voor officiële doeleinden.

Voorkom kostbare fouten

Vertaler is geen erkend beroep en daarom kan iedereen zichzelf als vertaler aanbieden. Beëdigde vertalers zijn daarentegen wel een beschermd beroep. Voorkom dat je voor formele of juridische doeleinden voor een ongeldige vertaling betaalt, en werk altijd met officiële beëdigde vertalers.

Om een beëdigde vertaling in het buitenland te gebruiken is vaak een apostille of legalisatie benodigd. Heb je een vertaling met apostille of legalisatie nodig? Wij helpen je graag.

Vraag vrijblijvend een offerte
voor een vertaling met apostille aan.

Onze klanten aan het woord

Heel snelle levering, heb dankzij deze lieve mensen op tijd mijn gezinshereniging kunnen aanvragen.
Olivier Coppens 03-07-2023
Echt een vlugge en correcte service werd aangeboden
Gisela Van Dyck 18-04-2024
Zeer snelle vertalingen, zeer vriendelijk en correct! Je word goed op de hoogte gehouden, ook na aflevering van de documenten. Ten zeerste aan te raden!
Femke Vos 08-11-2023

Hoe werkt het?

Start een aanvraag en zie vooraf de prijs en opleverdatum van jouw vertaling.

1Selecteer jouw talen en upload het document
2Plaats de vertaalopdracht en reken direct af
3Wij vertalen jouw document binnen de deadline
4Ontvang jouw vertaling digitaal of per post