Bank- of belastingdocumenten vertalen
Bankdocumenten of belastingdocumenten beëdigd laten vertalen naar een andere taal? Bereken uw prijs en bestel de beëdigde vertaling van uw belastingaangifte met gegarandeerde deadline!

Wanneer u in het buitenland uw inkomsten moet bewijzen of moet aantonen dat u belastingen betaalt in een ander land, zult u een soms een vertaling van uw fiscale documenten nodig hebben.

Hiervoor heeft u een beëdigd vertaler nodig
. Wanneer een buitenlandse instantie vraagt om een vertaling van uw fiscale documenten, kunt u een beroep doen op beedigdevertalingen.be.

Fiscale documenten zijn onder meer de belastingaangifte, het aanslagbiljet, betalingsbewijzen van roerende voorheffing en dergelijke meer.

Bankdocumenten zijn bijvoorbeeld rekeningafschriften, uittreksels, betalingsbewijzen of bankoverzichten.

Uw documenten worden door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn. U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.

De meest gekozen optie is het vertalen van een bank- of belastingdocument naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw document (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend. Wilt u zeker zijn dat uw nieuwe bestemming uw vertaling van de belastingaangifte of andere bank- of belastingdocumenten kan lezen? Dan kan u uw document ook laten vertalen naar een andere taal.

Hebt u een bankdocument of belastingdocument dat u wilt laten vertalen naar het Engels of een andere taal?

Bereken hieronder meteen de prijs en start met uw beëdigde vertaling!

Bestel uw beëdigde vertaling in 3 eenvoudige stappen

Talen

Onze troeven

Meteen raak

Wij doen alleen maar beëdigde vertalingen en weten er alles over. Werk met echte experts en vermijd fouten die u veel geld kunnen kosten.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is ons keurmerk. Daarom geven wij een volledige kwaliteitsgarantie op elke geleverde vertaling.

Alle talen

Wij hebben beëdigde vertalers voor elke taal die u nodig hebt, zelfs voor zeldzame talencombinaties.

Vaste deadline

U krijgt een gegarandeerde deadline en wij leveren altijd op tijd. Hierdoor kunt u al verdere plannen maken om uw vertaalde documenten in te dienen.

Onze klanten aan het woord

Waarom kiezen voor beedigdevertalingen.be?

  • Experts in beëdigde vertalingen
  • Vertalingen door beëdigde professionals
  • Instant offerte, u hoeft niet te wachten
  • Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling
  • Gegarandeerde deadline voor uw vertaling
  • U kunt elke stap van het proces online volgen