Diploma vertalen

Diploma beëdigd laten vertalen naar een andere taal? Bereken uw prijs en bestel de beëdigde vertaling van uw diploma met gegarandeerde deadline!

Professionele kwaliteit
Beschikbaar in alle talen
100% op tijd garantie

Bestel je beëdigde vertaling in 3 stappen

Vertalingen sinds 2008

Wanneer u in het buitenland wilt gaan (verder)studeren of werken, zult u een vertaling van uw diploma nodig hebben. Voor het vertalen van uw diploma heeft u een beëdigd vertaler nodig. Wanneer een buitenlandse universiteit of werkgever vraagt om een vertaling van uw diploma, kunt u een beroep doen op beedigdevertalingen.be.

Uw diploma wordt door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn. U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.

De meest gekozen optie is het vertalen van een diploma naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw document (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend.

Hebt u een diploma dat  u wilt laten vertalen naar het Engels of een andere taal? 

Bereken bovenaan de pagina meteen de prijs en start met uw beëdigde vertaling!

  Onze klanten aan het woord

  Ik had nood aan officiële vertaling Nederlands- Engels. Vlotte en makkelijke website, snelle respons en vriendelijke opvolging. Documenten waren klaar in aangekondigde tijd. Wat wil een mens nog meer? 5 sterren dik verdiend.
  Nick Deschacht 22-09-2022
  Hebben met spoed de vertaling en legalisering van mijn geboorteakte behandeld, zodat ik alsnog net op tijd mijn huwelijksaangifte kan doen! Echte helden. Alles kunnen regelen van op de trein, van A-Z perfect afgehandeld.
  Natasha Vermeulen 13-07-2020
  Heel tevreden. Fantastische service! Heb 2 keer hier laten vertalen en was heel tevreden van de service :-)
  Yunus Sahan 19-01-2023

  Hoe werkt het?

  Start een aanvraag en zie vooraf de prijs en opleverdatum van jouw vertaling.

  1Selecteer jouw talen en upload het document
  2Plaats de vertaalopdracht en reken direct af
  3Wij vertalen jouw document binnen de deadline
  4Ontvang jouw vertaling digitaal of per post