Diploma vertalen - Beëdigde vertalingen

Diploma vertalen

Diploma laten vertalen naar een andere taal?

Kies voor echte specialisten. Ontvang een instant offerte met gegarandeerde deadline voor de beëdigde vertaling van uw diploma!

Upload een scan of foto van uw diploma en ontvang meteen een offerte voor de beëdigde vertaling van uw diploma.


Waarom kiezen voor ons voor het vertalen van uw diploma?

U ontvangt een instant offerte voor het vertalen van uw diploma na het uploaden van een scan of foto.

Uw diploma wordt door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn. U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.


Wanneer heb ik een beëdigde vertaling van een diploma nodig?

Wanneer u in het buitenland wilt gaan (verder)studeren of werken, zult u een vertaling van uw diploma nodig hebben. Voor het vertalen van uw diploma heeft u een beëdigd vertaler nodig. Wanneer een buitenlandse universiteit of werkgever vraagt om een vertaling van uw diploma, kunt u een beroep doen op beedigdevertalingen.be.

De meest gekozen optie is het diploma vertalen naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw diploma (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend.


Hebt u uw diploma in een andere taal nodig?

Naast het Engels is het mogelijk dat u een vertaling van uw diploma in een andere taal nodig hebt. U kan ons ondermeer contacteren voor vertalingen van uw diploma naar:

  • diploma vertalen naar Nederlands
  • diploma vertalen naar Arabisch
  • diploma vertalen naar Chinees
  • diploma vertalen naar Frans
  • diploma vertalen naar Russisch
  • diploma vertalen naar Spaans
  • diploma vertalen naar Duits
  • diploma vertalen naar Italiaans

Bereken meteen de prijs en start met de vertaling van uw diploma!


Waarom kiezen voor beedigdevertalingen.be?

Vertalingen door beëdigde professionals

Instant offerte, u hoeft niet te wachten

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

U kunt elke stap van het proces online volgen

Wat onze klanten zeggen

Voor mijn stage in Peru moest ik enkele maanden op voorhand een beëdigde vertaling van mijn diploma indienen. De mensen bij beedigdevertalingen.be hebben me snel en goed geïnformeerd. Ik kreeg de Spaanse vertalingen al na enkele dagen thuis in de bus en kon ze tijdig naar Peru sturen. Bedankt voor de uitstekende service!

Annelies

Vertrekker op stage naar Peru

Drie dagen voor onze langverwachte reis naar Zuid-Afrika kregen we plotseling te horen dat we een beëdigde vertaling van de geboorteakte van onze zoon nodig hadden, anders zouden we niet door de douane geraken. Dankzij beedigdevertalingen.be kon ik de vertaling al enkele dagen later ophalen. Zo konden we op het laatste nippertje toch nog op reis vertrekken.

Tom

Reiziger naar Zuid-Afrika