Geboorteakte vertalen - Beëdigde vertalingen

Geboorteakte vertalen

Geboorteakte laten vertalen naar een andere taal?

Kies voor echte specialisten. Ontvang een instant offerte met gegarandeerde deadline voor de beëdigde vertaling van een geboorteakte!

Upload een scan of foto van uw geboorteakte en ontvang meteen een offerte voor uw beëdigde vertaling


Waarom kiezen voor ons voor het vertalen van uw geboorteakte?

U ontvangt een instant offerte voor het vertalen van uw geboorteakte na het uploaden van een scan of foto.

Dit bewijs van geboorte wordt door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn.

U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.


Wanneer heb ik een beëdigde vertaling van een geboorteakte nodig?

Met een vertaalde geboorteakte bewijst u dat u bent wie u zegt. Het is een officieel document dat u in verschillende fases van uw leven kunt gebruiken. Zo is een geboorteakte vaak wanneer u verhuist naar een ander land. Ook wanneer u kinderen of andere familieleden wilt registreren bij de burgerlijke stand, is vaak een geboorteakte vereist. De geboorteakte is een akte die wordt opgemaakt door een ambtenaar van de burgerlijke stand naar aanleiding van de aangifte van de geboorte van een kind. De geboorteakte wordt ook wel het geboortebewijs genoemd. Het is een verklaring met vermelding van plaats, dag en uur van de geboorte, geslacht van het kind, achternaam en voornamen, en de namen, de woonplaats en het beroep van de ouders en/of de aangevers en getuigen.

Als u bijvoorbeeld overweegt om naar het buitenland te verhuizen, dan zal een buitenlandse instante een vertaling van uw geboorteakte vragen.

Voor het vertalen van een geboorteakte of geboortebewijs hebt u een beëdigd vertaler nodig.


Waar een kopie van uw geboorteakte opvragen?

Een afschrift of uitreksel van uw geboorteakte of geboortebewijs kunt u opvragen bij het gemeentebestuur van de geboorteplaats, aan het loket van de dienst Burgerzaken. Als u beschikt over een elektronische identiteitskaart (eID), kunt u een afschrift of uittreksel van de geboorteakte meestal online aanvragen via het e-loket van uw gemeente.


Hebt u uw geboorteakte in een andere taal nodig?

De meest gekozen optie is het vertalen van een geboorteakte naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw document (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend. Naast het Engels is het mogelijk dat u een vertaling van uw geboorteakte in een andere taal nodig hebt.

U kan ons ondermeer contacteren voor vertalingen van uw diploma naar:

  • geboorteakte vertalen naar Nederlands
  • geboorteakte vertalen naar Arabisch
  • geboorteakte vertalen naar Chinees
  • geboorteakte vertalen naar Frans
  • geboorteakte vertalen naar Russisch
  • geboorteakte vertalen naar Spaans
  • geboorteakte vertalen naar Duits
  • geboorteakte vertalen naar Italiaans

Bereken meteen de prijs en start met de vertaling van uw geboorteakte!


Waarom kiezen voor beedigdevertalingen.be?

Vertalingen door beëdigde professionals

Instant offerte, u hoeft niet te wachten

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

U kunt elke stap van het proces online volgen

Wat onze klanten zeggen

Voor mijn stage in Peru moest ik enkele maanden op voorhand een beëdigde vertaling van mijn diploma indienen. De mensen bij beedigdevertalingen.be hebben me snel en goed geïnformeerd. Ik kreeg de Spaanse vertalingen al na enkele dagen thuis in de bus en kon ze tijdig naar Peru sturen. Bedankt voor de uitstekende service!

Annelies

Vertrekker op stage naar Peru

Ik had een vertaling van mijn strafregister nodig. Ik bestelde de vertaling op beedigdevertalingen.be en kreeg de volgende dag al de scan via e-mail. Heel snel en efficiënt!

Steven

Vertrekker naar Brazilië