Huwelijksakte vertalen

Huwelijksakte beëdigd laten vertalen naar een andere taal? Bereken uw prijs en bestel de beëdigde vertaling van uw huwelijksakte met gegarandeerde deadline!

Professionele kwaliteit
Beschikbaar in alle talen
100% op tijd garantie

Bestel je beëdigde vertaling in 3 stappen

Vertalingen sinds 2008

Een huwelijksakte is het schriftelijke bewijs dat twee mensen met elkaar getrouwd zijn en dat dit huwelijk is geregistreerd bij de burgerlijke stand. Wanneer u naar het buitenland wilt verhuizen of een officiële aanvraag wilt doen in een ander land, zult u een soms een vertaling van uw huwelijksakte nodig hebben.

Hiervoor heeft u een beëdigd vertaler nodig. Wanneer een buitenlandse instantie vraagt om een vertaling van uw huwelijksakte, kunt u een beroep doen op beedigdevertalingen.be.

Uw huwelijksakte wordt door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn. U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.

De meest gekozen optie is het vertalen van een huwelijksakte naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw document (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend.
Wilt u zeker zijn dat uw nieuwe bestemming uw vertaling van de huwelijksakte kan lezen? Dan kan u uw huwelijksakte ook laten vertalen naar een andere taal.

Hebt u een huwelijksakte die u wilt laten vertalen naar het Engels of een andere taal? 

Bereken bovenaan de pagina meteen de prijs en start met uw beëdigde vertaling!

  Onze klanten aan het woord

  Aangenaam verrast, foto uploaden en officiële vertaling in no time in de brievenbus zonder gedoe! Thanks.
  Dieter Goetelen 13-04-2022
  Heel goede service en vooral snel. Contact was bij zonder goed. Bedankt
  bie bertels 10-11-2023
  Zeer snelle vertalingen, zeer vriendelijk en correct! Je word goed op de hoogte gehouden, ook na aflevering van de documenten. Ten zeerste aan te raden!
  Femke Vos 08-11-2023

  Hoe werkt het?

  Start een aanvraag en zie vooraf de prijs en opleverdatum van jouw vertaling.

  1Selecteer jouw talen en upload het document
  2Plaats de vertaalopdracht en reken direct af
  3Wij vertalen jouw document binnen de deadline
  4Ontvang jouw vertaling digitaal of per post