Loonbrief of loonfiche vertalen

Loonbrief of loonfiche beëdigd laten vertalen naar een andere taal? Bereken uw prijs en bestel uw beëdigde vertaling met gegarandeerde deadline!

Officiële beëdigde vertalers
Beschikbaar in alle talen
100% op tijd garantie

Bestel je beëdigde vertaling in 3 stappen

Beëdigde vertalingen sinds 2008

Een loonbrief of loonfiche is een bewijs van uw inkomen als werknemer. De werkgever is wettelijk verplicht deze loonbrief of loonfiche aan de werknemer te overhandigen bij het uitbetalen van het loon. Aan de hand van deze loonbrief of loonfiche kan de werknemer zijn of haar inkomen bewijzen aan een overheidsinstantie of bank.

Wanneer u naar het buitenland wilt verhuizen of een officiële aanvraagt wilt indienen in een ander land, zult u een soms een vertaling van loonbrief of loonfiche nodig hebben.

Hiervoor heeft u een beëdigd vertaler nodig. Wanneer een buitenlandse instantie vraagt om een vertaling van uw loonbrief of loonfiche, kunt u een beroep doen op beedigdevertalingen.be.

Uw loonbrief of loonfiche wordt door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn. U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.

De meest gekozen optie is het vertalen van een loonbrief of loonfiche naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw document (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend. Wilt u zeker zijn dat uw nieuwe bestemming uw vertaling van de loonbrief of loonfiche kan lezen? Dan kan u uw loonbrief of loonfiche ook laten vertalen naar een andere taal.

Hebt u een loonbrief of loonfiche die u wilt laten vertalen naar het Engels of een andere taal? 

Bereken bovenaan de pagina meteen de prijs en start met uw beëdigde vertaling!

  Onze klanten aan het woord

  Heel tevreden. Fantastische service! Heb 2 keer hier laten vertalen en was heel tevreden van de service :-)
  Yunus Sahan 19-01-2023
  Zeer snelle vertalingen, zeer vriendelijk en correct! Je word goed op de hoogte gehouden, ook na aflevering van de documenten. Ten zeerste aan te raden!
  Femke Vos 08-11-2023
  Heel goede service en vooral snel. Contact was bij zonder goed. Bedankt
  bie bertels 10-11-2023

  Hoe werkt het?

  Start een aanvraag en zie vooraf de prijs en opleverdatum van jouw vertaling.

  1Selecteer jouw talen en upload het document
  2Plaats de vertaalopdracht en reken direct af
  3Wij vertalen jouw document binnen de deadline
  4Ontvang jouw vertaling digitaal of per post