Loonbrief of loonfiche vertalen
Loonbrief of loonfiche beëdigd laten vertalen naar een andere taal? Bereken uw prijs en bestel uw beëdigde vertaling met gegarandeerde deadline!

Een loonbrief of loonfiche is een bewijs van uw inkomen als werknemer. De werkgever is wettelijk verplicht deze loonbrief of loonfiche aan de werknemer te overhandigen bij het uitbetalen van het loon. Aan de hand van deze loonbrief of loonfiche kan de werknemer zijn of haar inkomen bewijzen aan een overheidsinstantie of bank.

Wanneer u naar het buitenland wilt verhuizen of een officiële aanvraagt wilt indienen in een ander land, zult u een soms een vertaling van loonbrief of loonfiche nodig hebben.

Hiervoor heeft u een beëdigd vertaler nodig. Wanneer een buitenlandse instantie vraagt om een vertaling van uw loonbrief of loonfiche, kunt u een beroep doen op beedigdevertalingen.be.

Uw loonbrief of loonfiche wordt door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn. U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.

De meest gekozen optie is het vertalen van een loonbrief of loonfiche naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw document (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend. Wilt u zeker zijn dat uw nieuwe bestemming uw vertaling van de loonbrief of loonfiche kan lezen? Dan kan u uw loonbrief of loonfiche ook laten vertalen naar een andere taal.

Hebt u een loonbrief of loonfiche die u wilt laten vertalen naar het Engels of een andere taal? 

Bereken hieronder meteen de prijs en start met uw beëdigde vertaling!

Bestel uw beëdigde vertaling in 3 eenvoudige stappen

Talen

Onze troeven

Meteen raak

Wij doen alleen maar beëdigde vertalingen en weten er alles over. Werk met echte experts en vermijd fouten die u veel geld kunnen kosten.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is ons keurmerk. Daarom geven wij een volledige kwaliteitsgarantie op elke geleverde vertaling.

Alle talen

Wij hebben beëdigde vertalers voor elke taal die u nodig hebt, zelfs voor zeldzame talencombinaties.

Vaste deadline

U krijgt een gegarandeerde deadline en wij leveren altijd op tijd. Hierdoor kunt u al verdere plannen maken om uw vertaalde documenten in te dienen.

Onze klanten aan het woord

Waarom kiezen voor beedigdevertalingen.be?

  • Experts in beëdigde vertalingen
  • Vertalingen door beëdigde professionals
  • Instant offerte, u hoeft niet te wachten
  • Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling
  • Gegarandeerde deadline voor uw vertaling
  • U kunt elke stap van het proces online volgen