Rijbewijs vertalen

Rijbewijs beëdigd laten vertalen naar een andere taal? Bereken uw prijs en bestel de beëdigde vertaling van uw rijbewijs met gegarandeerde deadline!

Professionele kwaliteit
Beschikbaar in alle talen
100% op tijd garantie

Bestel je beëdigde vertaling in 3 stappen

Vertalingen sinds 2008

Wanneer u in het buitenland wilt gaan (verder) studeren of werken, zult u soms een vertaling van uw rijbewijs nodig hebben als u daar ook wilt autorijden. Hiervoor heeft u een beëdigd vertaler nodig. Wanneer een buitenlandse instantie vraagt om een vertaling van uw rijbewijs, kunt u een beroep doen op beedigdevertalingen.be.

Uw rijbewijs wordt door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn. U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.

De meest gekozen optie is het vertalen van een rijbewijs naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw document (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend. Wilt u zeker zijn dat uw nieuwe bestemming uw vertaling van het rijbewijs kan lezen? Dan kan u uw rijbewijs ook laten vertalen naar een andere taal.

Hebt u een rijbewijs dat u wilt laten vertalen naar het Engels of een andere taal? 

Bereken bovenaan de pagina meteen de prijs en start met uw beëdigde vertaling!

  Onze klanten aan het woord

  Hebben met spoed de vertaling en legalisering van mijn geboorteakte behandeld, zodat ik alsnog net op tijd mijn huwelijksaangifte kan doen! Echte helden. Alles kunnen regelen van op de trein, van A-Z perfect afgehandeld.
  Natasha Vermeulen 13-07-2020
  Heel tevreden. Fantastische service! Heb 2 keer hier laten vertalen en was heel tevreden van de service :-)
  Yunus Sahan 19-01-2023
  Snel geholpen en vriendelijke mensen
  Aleida Creagh 02-03-2023

  Hoe werkt het?

  Start een aanvraag en zie vooraf de prijs en opleverdatum van jouw vertaling.

  1Selecteer jouw talen en upload het document
  2Plaats de vertaalopdracht en reken direct af
  3Wij vertalen jouw document binnen de deadline
  4Ontvang jouw vertaling digitaal of per post