Rijbewijs vertalen
Rijbewijs beëdigd laten vertalen naar een andere taal? Bereken uw prijs en bestel de beëdigde vertaling van uw rijbewijs met gegarandeerde deadline!

Wanneer u in het buitenland wilt gaan (verder) studeren of werken, zult u soms een vertaling van uw rijbewijs nodig hebben als u daar ook wilt autorijden. Hiervoor heeft u een beëdigd vertaler nodig. Wanneer een buitenlandse instantie vraagt om een vertaling van uw rijbewijs, kunt u een beroep doen op beedigdevertalingen.be.

Uw rijbewijs wordt door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn. U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.

De meest gekozen optie is het vertalen van een rijbewijs naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw document (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend. Wilt u zeker zijn dat uw nieuwe bestemming uw vertaling van het rijbewijs kan lezen? Dan kan u uw rijbewijs ook laten vertalen naar een andere taal.

Hebt u een rijbewijs dat u wilt laten vertalen naar het Engels of een andere taal? 

Bereken hieronder meteen de prijs en start met uw beëdigde vertaling!

Bestel uw beëdigde vertaling in 3 eenvoudige stappen

Talen

Onze troeven

Meteen raak

Wij doen alleen maar beëdigde vertalingen en weten er alles over. Werk met echte experts en vermijd fouten die u veel geld kunnen kosten.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is ons keurmerk. Daarom geven wij een volledige kwaliteitsgarantie op elke geleverde vertaling.

Alle talen

Wij hebben beëdigde vertalers voor elke taal die u nodig hebt, zelfs voor zeldzame talencombinaties.

Vaste deadline

U krijgt een gegarandeerde deadline en wij leveren altijd op tijd. Hierdoor kunt u al verdere plannen maken om uw vertaalde documenten in te dienen.

Onze klanten aan het woord

Waarom kiezen voor beedigdevertalingen.be?

  • Experts in beëdigde vertalingen
  • Vertalingen door beëdigde professionals
  • Instant offerte, u hoeft niet te wachten
  • Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling
  • Gegarandeerde deadline voor uw vertaling
  • U kunt elke stap van het proces online volgen