Uittreksel strafregister vertalen - Beëdigde vertalingen

Uittreksel strafregister vertalen

Een uittreksel uit het strafregister of bewijs van goed gedrag en zeden laten vertalen naar een andere taal?

Kies voor echte specialisten. Ontvang een instant offerte met gegarandeerde deadline voor de beëdigde vertaling van een uittreksel uit het strafregister!

Upload een scan of foto van uw uittreksel uit het strafregister en ontvang meteen een offerte voor uw beëdigde vertaling


Waarom kiezen voor ons voor het vertalen van uw uittreksel uit het strafregister?

U ontvangt een instant offerte voor het vertalen van uw uittreksel uit het strafregister na het uploaden van een scan of foto.

Uw uittreksel uit het strafregister wordt door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn. U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.


Wanneer heb ik een beëdigde vertaling van een uittreksel uit het strafregister of bewijs van goed gedrag en zeden nodig?

Wanneer u in het buitenland wilt gaan werken of een officiële aanvraag doet in het buitenland, hebt u soms een vertaling van uw uittreksel uit het strafregister of bewijs van goed gedrag en zeden nodig hebben. Hiervoor heeft u een beëdigd vertaler nodig. Wanneer een buitenlandse werkgever vraagt om een vertaling van uw uittreksel uit het strafregister, kunt u een beroep doen op beedigdevertalingen.be.

De meest gekozen optie is het vertalen van een uittreksel uit het strafregister naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw document (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend.


Hebt u uw uittreksel uit het strafregister of bewijs van goed gedrag en zeden in een andere taal nodig?


Naast het Engels is het mogelijk dat u een vertaling van uw uittreksel uit het strafregister of bewijs van goed gedrag en zeden in een andere taal nodig hebt.

U kan ons ondermeer contacteren voor vertalingen van uw uittreksel uit het strafregister of bewijs van goed gedrag en zeden naar:

  • uittreksel uit het strafregister vertalen naar Nederlands
  • uittreksel uit het strafregister vertalen naar Arabisch
  • uittreksel uit het strafregister vertalen naar Frans
  • uittreksel uit het strafregister vertalen naar Russisch
  • uittreksel uit het strafregister vertalen naar Spaans
  • uittreksel uit het strafregister vertalen naar Duits
  • uittreksel uit het strafregister vertalen naar Italiaans

Bereken meteen de prijs en start met uw beëdigde vertaling!