Uittreksel strafregister vertalen

Een uittreksel uit het strafregister beëdigd laten vertalen naar een andere taal? Bereken uw prijs en bestel uw beëdigde vertaling van uw bewijs van goed gedrag en zeden met gegarandeerde deadline!

Officiële beëdigde vertalers
Beschikbaar in alle talen
100% op tijd garantie

Bestel je beëdigde vertaling in 3 stappen

Beëdigde vertalingen sinds 2008

Wanneer u in het buitenland wilt gaan werken of een officiële aanvraag doet in het buitenland, hebt u soms een vertaling van uw uittreksel uit het strafregister of bewijs van goed gedrag en zeden nodig hebben. Hiervoor heeft u een beëdigd vertaler nodig. Wanneer een buitenlandse werkgever vraagt om een vertaling van uw uittreksel uit het strafregister, kunt u een beroep doen op beedigdevertalingen.be.

Uw uittreksel uit het strafregister wordt door onze beëdigde vertalers op professionele en efficiënte wijze naar elke gewenste taal vertaald, binnen de vermelde termijn. U hoeft zich niet te verplaatsen om uw vertaling te bestellen. Alles verloopt online en u ontvangt uw beëdigde vertaling in een aangetekende brief bij u thuis.

De meest gekozen optie is het vertalen van een uittreksel uit het strafregister naar het Engels. Het internationale karakter van het Engels zorgt ervoor dat uw document (bijna) overal ter wereld wordt herkend en erkend.

Hebt u een uittreksel uit het strafregister of bewijs van goed gedrag en zeden dat u wilt laten vertalen naar het Engels of een andere taal?

Bereken bovenaan de pagina meteen de prijs en start met de beëdigde vertaling van uw uittreksel uit het strafregister!

  Onze klanten aan het woord

  Hebben met spoed de vertaling en legalisering van mijn geboorteakte behandeld, zodat ik alsnog net op tijd mijn huwelijksaangifte kan doen! Echte helden. Alles kunnen regelen van op de trein, van A-Z perfect afgehandeld.
  Natasha Vermeulen 13-07-2020
  Heel snelle levering, heb dankzij deze lieve mensen op tijd mijn gezinshereniging kunnen aanvragen.
  Olivier Coppens 03-07-2023
  Aangenaam verrast, foto uploaden en officiële vertaling in no time in de brievenbus zonder gedoe! Thanks.
  Dieter Goetelen 13-04-2022

  Hoe werkt het?

  Start een aanvraag en zie vooraf de prijs en opleverdatum van jouw vertaling.

  1Selecteer jouw talen en upload het document
  2Plaats de vertaalopdracht en reken direct af
  3Wij vertalen jouw document binnen de deadline
  4Ontvang jouw vertaling digitaal of per post